Make your own free website on Tripod.com
 


 
 

Assalamualaikum

Terima kasih kerana sudi mengunjungi Laman Sepri Online. Saya, Nizam Zainal mengalu-alukan kunjungan anda. Jika anda hendak menulis sepatah dua kata sila ke sini dan kalau nak baca sila ke sini pula.

Dan yang lebih menarik, anda boleh mencari duit tambahan. Ruangan Handphone pula mempunyai link-link untuk Ringtones Melayu, SMS dan bermacam-macam lagi yang berkaitan dengan Handphone terutamanya Nokia, Ericson dan Siemens.

Sepri Online juga boleh dicapai melalui alamat terbaru selain sepri.tripod.com iaitu www.sepri.net, sepri.net, up.to/sepri (dan sepri.up.to), got.to/sepri (dan sepri.got.to) & return.to/sepri (dan sepri.return.to).

Nama Sepri diambil sempena nama kampung saya iaitu Sepri yang terletak kira-kira 4KM dari Pedas dan 6KM dari Rembau serta 25KM dari Seremban. Antara tempat menarik disekeliling Sepri ialah Air Terjun Sepri (Kem Bina Negara Ulu Sepri) dan Air Panas Pedas (Wet World Pedas).

Sekiranya anda menghadapi masalah untuk mengakses Laman ini, mempunyai sebarang cadangan dan sebagainya, sila e-mail kepada webmaster@sepri.i-p.com

untuk hubungi the owner klik di..

xsepri.tripod.com

Laman Sokongan http://sepri.50megs.com

Salam Ceria
 


.

:: Nizam.Zainal ::
|Tulis Autograph @ Buku Tamu | Baca Buku Tamu |
GuestBook by TheGuestBook.com